ANISA, ZBULIMI I PARË NË MADRID
2018-10-09 10:30 Madrid. Gusht, 2019 Anisa Shyti, Profesore në IE Business School, në Madrid, Spain. Doktoraturë në Shkencat e Menaxhimit nga HEC në Paris, Diplomë Master nga Universiteti Bocconi në Milano. Flet Shqi...
ERJON TOLA, DJALI I BORËS
2018-04-10 09:43 Erjon Tola, djali i dëborës, shqiptari që na ka përfaqësuar denjësisht në sportin elitar të skive që prej vitit 2003. Ai ka qënë aktiv në krye të përfaqësimit shqiptar edhe pse vetë jeton, stërvitet d...
E MBANI MEND ARDIN?
2018-04-07 19:37 Ardi Pulaj, gazetari që vjen nga një ekperiencë gjithëpërfshirëse në media (radio, televizion, agjenci lajmesh). Eksperiencat e fundit në media kanë qenë në Alsat Shqipëri, Alsat Maqedoni, Klan, ABC N...
MATIA BIRI
2018-04-07 19:10 Matia Llupa, një aktor për të cilin nuk dija asgjë deri atë natë kur shkova në teatër për të parë Emën. Kisha parë posterat interesant të shfaqes, kisha lexuar diçka për rregjizorin Dino Mustafic, dëg...
NJË "KAFE" AMERIKANE NË TIRANË
2018-04-07 13:41 Një tjetër histori suksesi e shqiptarëve në Amerikë. Është Armir Harris themelues i SHOFUR, një kompani llogjistike që lindi në 2013 dhe sot është pranë majës në kategorinë e kompanive në rritje në SH...
MATI NË BOTËN E “LIVING”
2018-04-07 10:17 Nuk është bota e çudirave, është bota e thjeshtë e “Living”, programi që tingëllon si pranverë, ka si autore Matildën, por që askush nuk e njeh, përveç atyre që shohin me vemendje titrat në fund të em...
E-mail