SOUL OF TIRANA (Experimental Video Art)
2022-04-09 21:44 "Soul of Tirana" is an artistic journey in pursuit to visualize the soul of a city— An impressive tour that will take us to Tirana, through an experimental video, which is a powerful elastic tool to a...
Creative Mornings #TIRANA
2022-03-02 09:16     Në vitin 2008, Tina Roth Eisenberg, krijoi CreativeMornings me dëshirën për një event të aksesueshëm dhe periodik për komunitetin kreativ të New York-ut. Koncepti ishte i thjeshtë: të...
Video Rrëfime #ExpandingChoices
2022-01-14 18:38 Social and Cultural Initiative (SCI)  bashkëpunoi me skuadrën e talentuar të Iceberg Communication dhe Vitamina Studio për realizimin e spoteve ndërgjegjësues mbi zbatimin e politikave pro familjes në...
Reportazh Artistik #PinkOctober🎀 
2021-10-15 15:44 Social and Cultural Initiative (SCI) realizoi një reportazh artistik në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit rreth kancerit të gjirit ndër gratë e zonave rurale. Ky reportazh u mbështet nga Instituti i...