Be a supporter of TIRANA CREATIVE
2022-04-09 22:26 … we have a small favour to ask.   Be a supporter of TIRANA CREATIVE –  A weekly profile of individuals who are shaping the world around them.    By supporting our journalism with a contribution o...
MICRO FOLIE - Hapësira më e re kreative në Tiranë
2022-03-03 09:50 MICRO FOLIE është strukture kreative që synon të afrojë fëmijët dhe të rinjtë me artin, kreativitetin dhe kulturën— e inaguruar në fillim të këtij viti që është edhe viti i Tiranës, “Kryeqyteti i Rini...
MY SILENCE - Art Exhibition by Ema Bregu
2021-09-27 08:22 #creative #people #tirana   Don't miss out on the cutest Art Exhibitions in Town.  Venue: Europe House (In Front of Coin)  From 11:00 to 18:00.   Filled with the Brilliance of Life (and hints of...
FANTASIA 98-21 (DM UNIQUE COLLECTION)
2020-04-15 16:30 #creative #people #tirana   Dastid vjen me ketë paraqitje të tij të dytë në Tiranë, me një përzgjedhje prej 17 punimesh në gjininë e pikturës. Janë këto punime të një koleksioni unikal, pasi gjend...
NJË TIRANSE NË MADRID
2019-03-18 12:29 #creative #people #tirana   “Unë gjithmonë jam duke eksperimentuar", thotë ajo. E sigurisht që duhet të jetë bukur të eksperimentosh nga këndvështimi i Anisës, profesore e Kontabilitetit në IE Bus...
MATIA, BIRI
2018-04-07 13:41 #creative #people #tirana     Matia Llupa, një aktor për të cilin nuk dija asgjë deri atë natë kur shkova në teatër për të parë Emën. Kisha parë posterat interesant të shfaqes, kisha lexuar diçka...